Koninginneweg 222, Amsterdam 020 773 23 35

Antagonist

Wimperverlenging

Met de nieuwe wimperextension-techniek worden wimpers langer, voller en mooier. Het lijkt alsof de wimpers van nature langer zijn en meer volume hebben. Door de nieuwe wimperextension-techniek wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje, verlengd met een aparte wimperextension. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions (Blink) zijn van hoogwaardig anti-allergisch materiaal en worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale binder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

De extensions zijn gevormd met een volle aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. 
In tegenstelling tot de oude methode is de levensduur van deze wimperextensions langer. De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten. Dit is afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimpers. Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer opnieuw aangroeien.

Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een Refill-behandeling uit te voeren. Voor een verlenging worden ongeveer 70 tot wel 100 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt, mits deze op waterbasis is.

Daarnaast hebben we ook nog de Mink wimpers(100% haar). De Mink wimpers zijn gemaakt van 100% echte vossenhaartjes. De haartjes worden verkregen door de dieren zacht te borstelen en zijn gesteriliseerd en hypo allergeen. Dit zijn de zachtste wimpers die er bestaan. Vooral voor mensen met gevoelige ogen of hele dunne wimpers zijn deze wimpers uiterst geschikt.Maar u kunt ook kiezen voor wimpers van 100% echt haar.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Lashes is 90 tot 120 minuten. Een Refill-behandeling duurt gemiddeld 40 tot 60 minuten.

De voordelen:

• mooie, volle en lange wimpers en een natuurlijke uitstraling;
• maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig;
• lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen;
• praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet;
• bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee.

De wimpers blijven 2 maanden zitten. Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten op- of bijvullen. Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst.

Prijzen

Wimperverlenging Blink, natural look nieuwe set

Wimperverlenging Blink, full lashes   nieuwe set

Opvullen Blink (eens in de 2 à 3 weken)

Wimperverlenging Mink,natural look  nieuwe set

Wimperverlenging Mink, full lashes nieuwe set

Opvullen Mink (eens in de 2 à 3 weken)

€99,00

€119,00

€59,00

€129,00

€149,00

 €69,00