Manicure

Manicure

Uw handen zijn misschien wel uw meest gebruikte lichaamsdeel, geef ze daarom de verzorging die ze verdienen. Een periodieke manicurebehandeling is daarom echt geen overbodige luxe, uw handen zullen er verzorgd uitzien en heerlijk zacht aanvoelen.

Bij Beauty Clinic Lotus heeft u keuze uit 3 verschillende manicurebehandelingen:

Manicure Basic € 45,00

Vijlen, verzorgen van de nagels, en lakken van de nagels.

Manicure Deluxe € 65,00
Vijlen en verzorgen van de nagels, handscrub, paraffinepakking, handmassage en lakken van de nagels.

(Meerprijs gellak i.c.m. manicure € 20,00)

We weten allemaal: schoonheid zit van binnen en niet van buiten, maar toch kunnen wij het allemaal niet laten om de natuur een handje te helpen. Vaak kan een klein beetje hulp leiden tot grote voldoening. Een paar mooi verzorgde handen met prachtig gelakte nagels, is tenslotte je eerste visitekaartje en prachtig verzorgde handen en voeten staan niet alleen mooi in de zomer, maar zeker ook in de winter.

Paraffinepakking van de handen of voeten

Paraffine is een van de meest effectieve behandelingen om de huid van handen, maar ook voeten, optimaal te voeden en te beschermen. Het effect van paraffine zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt geactiveerd zodat de huid voedingstoffen optimaal op kan nemen. De natuurlijke beschermlaag wordt versterkt en de eerste tekenen van het ouder worden, worden vertraagd. Deze paraffine is rijk aan natuurlijke ingrediënten om de huid optimaal te voorzien van vocht.Stel hieronder uw vraag