Pedicure

U kent vast wel de kreet: “Verwen jezelf met een paar nieuwe voeten”.

De behandeling van de voeten krijgen steeds meer de aandacht in de totale lichaamsverzorging.

De voetverzorging is gericht op schoonheid, verzorging en ontspanning. Verzorgde voeten getuigen van een goede hygiëne. Ze moeten immers het meeste werk verrichten en zijn bijna het meest belastbare onderdeel van ons lichaam.

En hoe belangrijk is het te weten dat uw voeten op de juiste manier worden behandeld en verzorgt? Wij bieden u kwaliteit service en vakkennis, zodat u in alle rust plaats kan nemen in de behandelstoel.

U hebt de keuze uit drie fantastische voetverzorgingen. Alle drie zijn ze gericht op een grondig onderhoud van de voeten. Kiest u voor een uitgebreidere voetverzorging, dan kunt rekenen op extra massage en ontspanning.

Cosmetische Pedicure Basic (45 min)

Vijlen, verzorgen van de nagelriemen en nagelbed, verwijderen van eelt, voetenscrub + verzorging € 37,50

Cosmetische Pedicure Royal (60 min) € 45,00

Vijlen, verzorgen van de nagelriemen en nagelbed, verwijderen van eelt, voetenscrub, massage of

lakken van de nagels.

Cosmetische Pedicure Deluxe (75 min) € 60,00

Vijlen, verzorgen van de nagelriemen en nagelbed, verwijderen van eelt, voetenscrub, lakken van de nagels,

massage of paraffine-pakking.

Paraffine voor de voeten

Paraffine is een van de meest effectieve behandelingen om de huid van handen, maar ook voeten, optimaal te voeden en te beschermen. Het effect van paraffine zorgt ervoor dat de bloedcirculatie wordt geactiveerd, zodat de huid voedingstoffen optimaal op kan nemen. De natuurlijke beschermlaag wordt versterkt en de eerste tekenen van het ouder worden, worden vertraagd. Deze paraffine is rijk aan natuurlijke ingrediënten om de huid optimaal te voorzien van vocht.Stel hieronder uw vraag