Hydra facial

Wat is een HydraFacial behandeling?
De HydraFacial is een luxe gezichtsbehandeling die in meerdere stappen wordt uitgevoerd. Hydrafacial wordt de huid gereinigd, geëxfolieerd, worden verstopte poriën verholpen en op maat gemaakte serums in de huid gebracht. Bovendien is het geschikt voor elke huidtype.

Tijdens de behandeling wordt een zogeheten ‘Hydra-Peel’-opzetstuk gebruikt om dode huidcellen, vuil en verstoppingen van de poriën als het ware op te zuigen. Dit geeft een mild peeling-effect en zorgt ervoor dat verzorging, zoals antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden, goed kunnen doordringen tot de huid. Zo help je de verzorgingsproducten een optimaal kalmerend, hydraterend en anti-verouderingseffect te bereiken.

HydraFacials kunnen worden afgestemd op jouw specifieke huidproblemen en gevoeligheidsniveau. Als je bijvoorbeeld last hebt van mee-eten en een vette huid, zullen we ons meer richten op een goede reiniging. Voor problemen met de huidtextuur, kan meer focus gelegd worden op peeling en glycolzuur.

Als je de behandeling herhaalt, kun je heel mooi een ongelijkmatige teint corrigeren, fijne lijntjes en rimpels zachter maken en de zichtbaarheid van grove poriën of acne verhelpen en voorkomen. Een reeks behandelingen kan een ongelijkmatige teint corrigeren, fijne lijntjes en rimpels gladstrijken, de zichtbaarheid van vergrote poriën verminderen en acne verminderen en voorkomen.

45’ Hydrafacial Basic

Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.
Prijs : 79,50 €Stel hieronder uw vraag