Melanopeel 5

 

BESCHRIJVING

MELANOPEEL IS EEN EFFECTIEVE EN VEILIGE OPLOSSING OM PIGMENTATIE VAN MELANISCHE OORSPRONG TE VERMINDEREN EN TE ELIMINEREN

MelanoPEEL is een plaatselijke depigmentatiebehandeling om huidonzuiverheden in de opperhuid van melanische oorsprong te verminderen en te elimineren. De actieve ingrediënten van melanoPEEL helpen de melanineproductie te blokkeren en vlekken van melanische oorsprong in de opperhuid te verminderen, waardoor de huid wordt opgeruimd en verjongd.

 

Tegelijkertijd voorkomt het huidveroudering, verhoogt het de afschilfering van dode cellen en stimuleert het de productie van collageen. Om maximale werkzaamheid te bereiken, combineert het synergetisch verschillende bleekmiddelen die het melanogenese-proces in verschillende stadia remmen en de productie van melanine blokkeren. Het heeft ook exfoliërende middelen die het celvernieuwingsproces versnellen en epidermale afschilfering veroorzaken, waardoor de melanine in de keratinocyten wordt geëlimineerd en de huidskleur wordt verlicht.

 

De combinatie van depigmenterende actieve stoffen met antioxidanten en anti-vrije radicalen zuivert en verjongt de huid en stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van collageen.

 

De toevoeging van zonnefilters garandeert langdurige resultaten en voorkomt het opnieuw verschijnen van puistjes.

 

AANBEVOLEN VOOR

Onzuiverheden
Productie van collageen
Verjonging van de huid

 

Prijs:

Nu van €575,- voor €475 ,-

 

 Stel hieronder uw vraag