Melanopeel 5

MelanoPEEL

 

BESCHRIJVING

MELANOPEEL IS EEN EFFECTIEVE EN VEILIGE OPLOSSING OM PIGMENTATIE VAN MELANISCHE OORSPRONG TE VERMINDEREN EN TE ELIMINEREN

MelanoPEEL is een plaatselijke depigmentatiebehandeling om huidonzuiverheden in de opperhuid van melanische oorsprong te verminderen en te elimineren. De actieve ingrediënten van melanoPEEL helpen de melanineproductie te blokkeren en vlekken van melanische oorsprong in de opperhuid te verminderen, waardoor de huid wordt opgeruimd en verjongd.

 

Tegelijkertijd voorkomt het huidveroudering, verhoogt het de afschilfering van dode cellen en stimuleert het de productie van collageen. Om maximale werkzaamheid te bereiken, combineert het synergetisch verschillende bleekmiddelen die het melanogenese-proces in verschillende stadia remmen en de productie van melanine blokkeren. Het heeft ook exfoliërende middelen die het celvernieuwingsproces versnellen en epidermale afschilfering veroorzaken, waardoor de melanine in de keratinocyten wordt geëlimineerd en de huidskleur wordt verlicht.

 

De combinatie van depigmenterende actieve stoffen met antioxidanten en anti-vrije radicalen zuivert en verjongt de huid en stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van collageen.

 

De toevoeging van zonnefilters garandeert langdurige resultaten en voorkomt het opnieuw verschijnen van puistjes.

 

AANBEVOLEN VOOR

Pigmentvlekken

Zwangerschapsmasker (melasma)

Productie van collageen

Verjonging van de huid

 

 

 

Hyperpigmentatie

 

Hyperpigmentatie komt veel voor. Zoals een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zonschade, zwangerschap, pilgebruik en menopauze. Oppervlakkig gelegen pigment is goed te behandelen met pigmentlaser of  een medische peeling. Dieper gelegen pigment is soms erg lastig om weg te krijgen. Voor dit dieper gelegen pigment heeft Mccosmetics de melanopeel behandeling ontwikkeld, welke voor alle huidtypes een effectieve behandeling is om pigmentvlekken te verminderen.

Wat zijn pigmentvlekken?

Hyperpigmentatie is een donkere, bruine verkleuring van de huid die veroorzaakt wordt door een verhoging van de hoeveelheid melanine in de huid. Het wordt ook wel sproeten, ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker (melasma) genoemd.

 

Hoe verloopt de behandeling?

De MelanoPeel is een medische behandeling en bestaat uit twee behandelstappen. De MelanoPeel pigmentbehandeling bestaat uit een éénmalige behandeling in onze praktijk, het aanbrengen van het MelanoPeel 1 masker. Gemiddeld 8-12  uur op de huid moet blijven zitten. MelanoPeel 2 is het onderdeel wat u thuis uitvoert, dit is een crème.

Stap 1. U komt 7-10 dagen voorafgaand aan MelanoPeel  behandeling in de kliniek voor een voorbereidende peeling, dit omdat de huid voorbereid moet worden op de Melanopeel behandeling.

Stap 2. 7-10 dagen na uw voorbereidende peeling komt u in de kliniek voor MelanoPeel , dit is een masker die gedurende 8-12 uur op het gezicht moet blijven, afhankelijk van de huidconditie. Vervolgens haalt u thuis na de aangegeven tijd thuis het masker er af met een koud washandje en blijft u gedurende 2 dagen de inbegrepen moisturizing cream en de zonnebrandcréme smeren.

Stap 3. Na 7 dagen  komt u terug in de kliniek voor een na-controle.

 

Het herstel na de behandeling

De huid kan tijdens de eerste 4 dagen van de behandeling rood worden en er kan zwelling ontstaan. Als de huid erg gevoelig is, kan er ook jeuk ontstaan. Andere bijwerkingen kunnen o.a. een licht branderige of trekkerige huid zijn, dit is echter een normale reactie van de huid. Schilfering komt op de 2e of 3e dag bij alle huidtypen voor. Een week na de behandeling begint de huid te verbeteren, de beste resultaten worden echter gezien tussen de 2-6 weken.
U dient de eerste 2 weken na de behandeling alle warmtebronnen, zoals intensief sporten, sauna’s en een hete douches te vermijden.

Kosten van MelanoPeel  price  €399,-Stel hieronder uw vraag