Zuurstoftherapie Oxyderma

Naarmate we ouder worden vermindert de toevoer van zuurstof naar de huid en zal de stofwisseling van de huidcellen verslechteren. Hierdoor wordt de huid vaal, ontstaan er rimpels en zal de huid verslappen. Met Oxyderma zuurstoftherapie kan dit probleem effectief worden aangepakt. Het zorgt voor een betere doorbloeding en activeert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor u een stevigere huid krijgt.

Hoe werkt de behandeling?
Eerst wordt de huid zorgvuldig gereinigd. Dode huidcellen worden verwijderd door middel van een peeling. Bij Beauty Clinic Lotus maken wij gebruik van de Oxyderma, een machine die circa 95% geconcentreerde zuurtsof produceert. Met behulp van een airbrush wordt een serum naar keuze op het gezicht aangebracht.

U heeft hierbij de keuze uit:
Anti-aging: voorkomt rimpelvorming en vermindert bestaande rimpels
Een zeer werkzame combinatie van bestanddelen die de gladheid van de huid significant verbeteren, het aantal rimpels verminderen en het vochtgehalte in de huid verhogen. Ook zijn er minder huidirritaties. Het lichaamseigen bestanddeel hyaluronzuur zorgt voor een zichtbare afname van rimpels door intensieve vochtinbrenging.

Regeneratie: voor een stralende gelaatskleur en een gladdere huid met meer veerkracht. Het natuurlijke goudsbloemextract voorkomt ontstekingen van de bovenste huidlagen en bevordert de genezing van wondjes. Een natuurlijke anti-agingstof beschermt tegen de veroudering van de huid door zonlicht. Allantoïne en D-panthenol verzorgen de huid en geven deze het juiste vochtigheidsgehalte.

Whitening: tegen pigment- en ouderdomsvlekken
Deze druppels bevatten twee werkzame stoffen die beide een bovenmatige pigmentverkleuring van de huid tegengaan en voor verbleking van ouderdomsvlekken zorgen. Door toepassing van milde plantaardige bestanddelen wordt de huid na de behandeling minder gevoelig voor de zon dan bij de gebruikelijke bleekmiddelen.

Vervolgens zal de specialiste 2 tot 3 keer zuurstof over de huid ‘airbrushen’. Deze zuurstofbehandeling zorgt ervoor dat het serum dieper in de huid doordringt. Onder druk vallen de ingrediënten in kleinere moleculen uiteen en worden ze als het ware in de huid ‘geperst’.

Door de zuurstofbehandeling wordt een beter resultaat bereikt dan wanneer serums en crèmes op normale wijze op de huid worden aangebracht. De behandeling is zeer aangenaam en ontspannend.

De behandeling duurt ongeveer 40 minuten. Het beste resultaat wordt behaald door een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Reeds na één behandeling ziet en voelt u al een opmerkelijk verschil! Om het resultaat te behouden adviseren wij de behandeling eenmaal per 4 tot 6 weken te herhalen.

De zuurstofbehandeling kan ook gegeven worden in combinatie met microdermabrasie. Deze behandeling is veel intensiever en duurt 60 minuten.

Prijzen

Zuurstofbehandeling (45 min) € 79,00

Zuurstofbehandeling incl. Hyaluron en Ultrasound (45 min) € 109,-

Microdermabrasie zuurstof behandeling (60 min) € 129,-  NU€ 109,-Stel hieronder uw vraag