Injectables

Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces wordt onze huid in de loop der jaren minder elastisch en vitaal waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Bij Beauty Clinic Lotus kunt u deze lijntjes en rimpels laten behandelen door onze cosmetisch arts Lodewijk Kouwenberg. Hij maakt hierbij gebruik van Botox en zogenaamde ‘fillers’. Tijdens een geheel vrijblijvend intake gesprek kunt u aan hem uw wensen kenbaar maken.

Daarna wordt een behandelplan opgesteld waarin hij zal aangeven hoe u wensen optimaal gerealiseerd kunnen worden.

KOUWENBERG AESTHETICS

Lodewijk-KouwenbergKouwenberg Aesthetics wordt geleid door cosmetisch arts Drs. Lodewijk Kouwenberg. Hij is werkzaam geweest als cosmetisch arts bij één van de gerenommeerde opleidingsklinieken van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Lodewijk is lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG).

“Door mijn jarenlange ervaring als cosmetisch arts weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om goed naar de wensen van de cliënt te luisteren, de behandelmogelijkheden te bespreken en tot een advies te komen. Samen met de cliënt kijk ik naar de mogelijkheden, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken binnen de grenzen van het budget. Met als hoofddoel, een jonge, uitgeruste en frisse uitstraling”

MEER OVER Drs. LODEWIJK KOUWENBERG

Lodewijk Kouwenberg studeerde biomedische wetenschappen en geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie is hij jarenlang werkzaam geweest als arts binnen de Algemene Chirurgie. Gedurende deze periode heeft hij meerdere artikelen gepubliceerd over verschillende chirurgische onderwerpen.
Tijdens zijn werkzaamheden bij de Algemene Chirurgie heeft hij een grote affiniteit ontwikkeld voor esthetische en cosmetische behandelmethoden en zich in deze richting gespecialiseerd. Hij is drie jaar werkzaam geweest als cosmetisch arts bij één van de gerenommeerde opleidingsklinieken van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Hier heeft hij zich verder ontwikkelt in het werken met injectables, waaronder botox (Azzalure, Botox, Bocouture en Dysport) en de fillers Restylane, Juvederm, Stylage, Radiesse en Ellansé.
Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in zijn vakgebied volgt hij regelmatig lezingen, presentaties, congressen, cursussen en workshops in binnen- en buitenland.

 

kouwenberg-aestethics-logo

Huidverjonging met Obagi Medical

Met de behandelingen van Obagi Medical Products kunnen verschillende specifieke huidaandoeningen behandeld worden. De huid verstevigt, wordt egaler en krijgt fijnere poriën en een gezonde glans: letterlijk een jongere huid. De behandelingen met Obagi Medical zijn geschikt voor bijvoorbeeld:

  • acne en acne littekens
  • pigmentvlekken

BehandelingPrijs
Botox 1 zone€150,-
Botox 1⁄2 zone€100,-
Radiesse 1,5ml€550,-
Radiesse 3,0ml€995,-
Radiesse 4,5ml€1425,-

Juvederm0,5 ml1 ml1,5 ml
Juvederm Smile (0,5ml)€ 295
Juvederm Ultra 2 (0,55ml)€ 275€ 425€ 575

Juvederm1 ml2ml3ml
Juvederm Volbella€ 475€ 825€ 1175
Juvederm Volift€ 475€ 825€ 1175
Juvederm Voluma€ 475€ 825€ 1175Stel hieronder uw vraag