Permanente make-up Amsterdam

Permanente Make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel.
Bij permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ’s ochtends uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. ’s Morgens, ’s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling. Zelfs wanneer alle gewone make-up is verwijderd, is het gezicht nog niet ‘kaal’ want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen, bespaart u zich dagelijks veel tijd. U heeft 2 tot 3 jaar plezier van de Permanente make-up. Het verschilt per persoon wanneer u de permanente make-up moet laten retoucheren. De pigmenten worden in de bovenste laag van de lederhuid gepigmenteerd, waardoor het met de jaren lichter wordt en dus kan vervagen.

 

                                    

·       Wenkbrauwen: hairstokes/microblading
Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat, zoals alleen visagisten die kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.
·       prijs €199,-·       Eyeliners

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up
·        prijs €150,-

 

·       Lipliner

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

 

Prijzen:
·  Lipliner: prijs €240,-
·  full lip prijs €299,-
* Wenkbrauwen €199,-
*Eyeliners € 150,-
*Eyeliner boven en onder €275,-
* Lipliner € 240,-
* Full lips € 299,-

Nabehandeling binnen 3 maanden. €100,-

Nabehandeling full lips binnen 3maanden €150,-
Nabehandelingen wenkbrauwen of opfris binnen het jaar. €125,-

Voorbeelden van hairstokes/microblading

 

Full lips,Ask a question

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.