Beauty Clinic Lotus

Welkom bij Beauty Clinic Lotus: een oase van rust aan de Koninginneweg in Amsterdam Oud-Zuid. Beauty Clinic Lotus is een instituut waar huidverbetering, huidverjonging, definitief ontharing en contourverbetering centraal staan. Straalt je huid… dan straal jij. Als je huid er slecht aan toe is, kun je je onzeker voelen. De huid is het grootste orgaan dat we bezitten. Ze bedekt en beschermt ons hele lichaam. Goede reden om dus zuinig met onze huid om te gaan en deze vooral goed te verzorgen. Heb jij wel eens goed naar je huid gekeken? Je kunt een pijnlijke, jeukende of trekkerige huid hebben. Dan heb je baat bij de juiste analyse, behandeling en producten.
Kom langs en ervaar wat Beauty Clinic Lotus voor u kan betekenen. Wij zijn aangesloten bij de Anbos U kunt in aanmerking komen voor vergoeding van de behandeling laserontharing en huidtherapie indien u een aanvullende verzekering heeft. Wij werken met dermatologische, dierproefvrije producten van uitstekende merken zoals Obagi, en Maria Galland die optimale huidverbetering bieden. De kracht van deze producten is dat het werkt aan de bron van het huidprobleem. Daarnaast werken we ook met Neoderma-producten, zoals de Chinese kruidenpeeling (Bio-Peeling) die 100% natuurlijk is.

U kunt bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvende huidanalyse. Wij informeren u graag over de beste verzorging voor uw huidtype en leggen uit welke behandeling het meest geschikt voor u is. Dit consult is kosteloos en geheel vrijblijvend, dus aarzel niet en maak een afspraak. Heeft u een specifiek probleem? Beauty Clinic Lotus is gespecialiseerd in tal van oplossingen voor uiteenlopende huidproblemen. Iedere huid is anders. Daarom vraagt ieder probleem om een individuele aanpak.

Wilt u ook af van uw huidprobleem? Wij behandelen o.a.: acne, couperose, pigmentvlekken, bindweefselverklevingen en cellulitis. Velen gingen u voor. Vraag geheel vrijblijvend een gratis intakegesprek aan.

Ontharen voor hem en haar
Verwijderen van lichaamshaar doen we al sinds mensenheugenis. In de loop van de jaren zeventig is bij toeval ontdekt dat het toedienen van laserlicht kan leiden tot vermindering van de lichaamsbeharing. Bij Beauty Clinic Lotus ontharen wij door middel van verschillende behandeltechnieken. U kunt kiezen uit definitief ontharen of tijdelijke ontharing. Indien u specifieke lichaamszones definitief wilt laten ontharen, vertellen wij u graag meer over de beschikbare behandelmethoden. Maak een afspraak voor een intakegesprek waarin we samen met u bekijken welke behandeling het beste bij u past.

Beauty Clinic Lotus is doorlopend op zoek naar nieuwe en betere technieken. Wij werken met geavanceerde apparatuur op het gebied van huidverbetering, huidverjonging, laser ontharing en contourverbetering.

Zo ontvangt u als klant optimale kwaliteit. Uw huid is onze zorg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Stel hieronder uw vraag