Cryolipolyse Amsterdam

 40 % korting op cryolipolyse introductie behandeling.

Cryolipolyse maakt het mogelijk om vet op specifieke plaatsen zoals op de buik, de taille, de bovenbenen, de knieen , de rug, de lovehandles ect. gericht en duurzaam te verwijderen. De behandeling is  effectief, veilig en pijnloos. Afhankelijk van het lichaamsdeel kan per kuur 3 tot 10 cm vermindering van de omvang gerealiseerd worden. De resultaten zijn verbluffend. Het effect van cryolipolyse behandeling is wetenschappelijk bewezen.Cryolipolyse is een behandelmethode waarbij vetcellen door gecontroleerde koude worden gekoeld waardoor ze kristalliseren. Vervolgens worden de vetcellen door het lichaam afgebroken en geleidelijk via de natuurlijke weg afgevoerd.Na de behandeling is geen hersteltijd nodig en kunnen de dagelijkse werkzaamheden gewoon voortgezet worden. Cryolipolyse is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Soms zijn dieet en lichaamsbeweging gewoon niet genoeg om gelokaliseerde vetafzettingen te verslaan. Cryolipolysis is de doorbraak correctie techniek! Het alternatief voor liposuctie

Na een persoonlijk intakegesprek en bijbehorend advies begint de behandeling die 60 minuten duurt. Omdat u zelf de zones kiest verliest u vet op gerichte plaatsen. De behandeling is veilig en pijnloos en non-invasief en heeft een duurzaam resultaat. Het effect van deze behandeling waarbij vetcellen worden afgebroken is zichtbaar na ca. 6 tot 8 weken. Bij een vervolgbehandeling zal het effect toenemen en opnieuw na -8 weken zichtbaar zijn.

 Het alternatief voor liposuctie, veilig, pijnloos, en accuraat. U valt af waar u het wilt. Cryolipolyse is wetenschappelijk bewezen. Cryolipolyse is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap. Beauty Clinic Lotus biedt deze behandeling tegen een zeer scherpe prijs aan.
Nu 40 % introductie korting van € 250,00 nu voor €150,00 cryolipolyse ook wel bekend als lipofreezing,coolsculpting ,lipo slimming, cryo lipo
Nu 3 behandelingen (package deal) van € 750,- voor € 499,-
Nu 4 behandelingen (package deal) van € 1000,- voor € 650,-
Nu 5 behandelingen (package deal) van € 1250,- voor € 799,-
Nu 6 behandelingen (package deal) van € 1500,- voor € 899,-

Voor wie is cryolipolyse geschikt?

Cryolipolyse  is geschikt om het vetweefsel van gezonde mensen te bevriezen en te laten verdwijnen. Cryolipolyse werkt op al het vetweefsel ongeacht de plaats.
Beauty Clinic Lotus beschikt over meerder machines zodat u snel geholpen kunt worden.

Wanneer mogen of kunnen wij u niet behandelen?

Cryolipolyse is een uiterst veilige behandeling en kan door vrijwel alle mensen worden ondergaan. Toch zijn er situaties mogelijk waarbij wij u niet mogen behandelen. Met behulp van onderstaande checklist kunt u zelf controleren of een behandeling mogelijk is of niet.

Wij mogen of kunnen u niet behandelen als u:

  • jonger bent dan 18 jaar; minderjarig dus
  • temperatuur regulatie problemen heeft
  • last heeft van huidziektes binnen het te behandelen gebied
  • last heeft van kanker (actief of passief), huidkanker of kwaadaardige moedervlekken
  • last heeft van een nieraandoening
  • epilepsie heeft
  • trombose heeft
  • immuunziektes heeft (HIV, AIDS)
  • infecties aan hart, hersenen, spieren, oogleden (gezichtsbehandeling)
  • diabetes heeft
  • last heeft van hartklachten of een pacemaker draagt
  • recente operatie (binnen behandelgebied), open wond of liposuctie (behandeling mogelijk na 3 maanden)
  • implantaten (metaal, plastic of botcement) binnen behandelgebied indien gebruik wordt gemaakt van elektrostimulatie. Ook geen buikbehandeling bij rug-implantaat.
  • op dit moment (nog) borstvoeding geef of momenteel zwanger bent – gefeliciteerd!

Als u een van deze vragen met “JA” moest beantwoorden, dan mogen wij u niet behandelen. Twijfelt u nog of deze behandeling voor u geschikt is, plan dan geheel vrijblijvend een gratis intake in. We bekijken graag samen met u wat cryo contouring voor u kan betekenen.