RF anti-aging

Huidverstrakking en versteviging met Radiofrequentie/Thermage
De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huidtextuur, lijntjes en rimpels – allemaal zichtbare ouderdomsverschijnselen.
Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie en vermindert de elasticiteit.
Fibroblasten zijn cellen die elastine en collageen aanmaken. Bij een jonge huid worden deze cellen nog iedere 21-28 dagen vernieuwd, maar naarmate men ouder wordt, vindt dit proces nog slechts iedere 40-45 dagen plaats. De huid zal slapper worden en rimpels kunnen gaan verschijnen. Collageen en elastine zijn de ondersteunende basisproteïnen van de huid, die ervoor zorgen dat de huid stevig en veerkrachtig is. Naarmate de jaren vorderen, resulteert een vermindering van collageen in huidverslapping. De huid verliest haar soepelheid. Vanaf 25 jaar maakt de huid geleidelijk minder collageen aan, wat het ontstaan van rimpels en een verslapte huid tot gevolg heeft. Tijdens de menopauze zal dit proces drastisch versnellen.
Met de RF-behandeling kunnen wij dit proces nu tegen gaan door middel van pulsen die de huid binnendringen. Elke puls die tijdens de Fotofacial RF-behandeling de huid binnendringt, bestaat uit twee energiebronnen: de bipolaire RF en een flitslamp (IPL).
Deze onzichtbare pulsen brengen in de huid een intensieve verwarming te weeg. De temperatuurstijging die in het huidweefsel optreedt, veroorzaakt een samentrekking van het aanwezige collageen. De fybroblasten worden hierdoor geactiveerd nieuw collageen en elastine aan te maken. Het effect hiervan is een verstrakking van de huid. Vaak is vanaf de eerste behandeling al een huidverbetering zichtbaar.

Hoe werkt de RF-behandeling:
Tijdens deze behandeling zal er een gel worden aangebracht op het te behandelen gebied. Deze gel geleidt de energie in de huid. Vervolgens wordt het op de huid geprojecteerd en dringen de pulsen de huid binnen. Deze pulsen kunnen als licht prikkelend/warmte worden ervaren. Het is mogelijk dat na de behandeling een lichte roodheid en warm gevoel op de huid waarneembaar zijn. Deze verschijnselen verdwijnen doorgaans binnen een uur na de behandeling.

Voor wie is de Radiofrequentie bestemd?
Er is geen beperking qua leeftijd of huidtype. Als u de tekenen van veroudering wilt tegengaan en een huid wenst die er gladder, strakker en frisser uitziet en aanvoelt dan is deze behandeling beslist voor u.

Hoeveel behandelingen zal ik nodig hebben?
Een typische behandelreeks bestaat uit ongeveer 6 sessies. Afhankelijk van de conditie van uw huid bestaat een kuur uit gemiddeld 4 tot 6 behandelingen. Voor een optimaal resultaat en echte huidverjonging adviseren wij een kuur waarbij u 1x per week een behandeling ondergaat. Om het behaalde resultaat te behouden en huidveroudering af te remmen is het aan te bevelen eens per 4 tot 6 weken te behandelen.

Wanneer mag ik resultaten verwachten?
Bij bijna alle cliënten zien wij al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een volledige behandelingreeks, met meetbare resultaten en textuurverbetering van de huid. Resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon.

Werd de behandeling klinisch getest?
Radiofrequentie-behandelingen werden klinisch getest en hebben reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Iedereen die behandeld wordt met Radiofrequentie mag een gladdere en strakkere huid verwachten, met resultaten die variëren van persoon tot persoon.

Prijzen  

 Nu €20,- korting op (RF) Radiofrequentie behandeling.

Nu

RF behandeling  (gezicht) € 115,00 Nu voor € 95,-

RF behandeling hals € 90 nu voor € 70,-

RF behandeling + Ultrasound incl. hyaluron gelaat 50 minuten € 139,00 / incl. hals € 195,00 (75 min)

RF behandeling + Microdermabrasie 60 minuten € 159,00 / incl. hals € 220,00 (75 min)

 Stel hieronder uw vraag