Schoonheidssalon mannen Amsterdam

Gelukkig vinden steeds meer mannen in Amsterdam hun weg naar de schoonheidssalon. Wij bieden een uitgebreid aanbod van diverse schoonheidsbehandelingen speciaal voor mannen. De huid van de man kan veel verdragen en is ongeveer 25% dikker en elastischer dan die van de vrouw. Maar slechts water, zeep en wat aftershave is zeker niet voldoende. Goede huidverzorging loont. Want ook voor de man geldt: hoe beter je je voelt, hoe meer je dat uitstraalt. Voor meer gedetailleerde informatie, kijk onder Huidverbetering mannen.

Mannen kunnen terecht in onze schoonheidssalon voor diverse gezichtsbehandelingen, maar ook voor ingegroeide baardharen, geïrriteerde huid, acne, pigment en littekens. Tevens voor ongewenste haargroei.

Onze werkwijze
Voorafgaand aan een schoonheidsbehandeling vindt een gratis intakegesprek plaats. De huidtherapeut kan zo je huid goed beoordelen en een behandelplan adviseren. De diverse behandelingen worden uitgelegd. Ook worden de mogelijkheden van vergoedingen besproken en alle vragen die je hebt worden beantwoord.

Beauty Clinic Lotus de Schoonheidssalon voor mannen in Amsterdam

Voor vragen over onze schoonheidssalon voor mannen kunt u het contactformulier invullen.
Of bel 020-7732335. Vraag naar onze aanbiedingen!Stel hieronder uw vraag