Ultrasound amsterdam

Ultrasound
Beauty Clinic Lotus introduceert een nieuwe behandelmethode waarbij overtollige vetcellen worden afgebroken en via de natuurlijke weg door het lichaam worden afgevoerd. Deze behandelmethode staat bekend onder de naam ‘Ultrasound’.
Ultrasound werkt door middel van geluids- en drukgolven die de celmembraan van de vetcellen doorlatend maken. Het vrijgekomen vetweefsel (triglyceriden) wordt omgezet in glycerol en vetzuren en zal vervolgens door de lever via de gebruikelijke lichaamsmechanismen worden afgevoerd. Ultrasound zorgt er dus voor dat het lichaam de vetcellen gemakkelijker kan afbreken en afvoeren.

De behandeling
De te behandelen zone(s) worden op het lichaam afgetekend en met speciale gel ingesmeerd ter geleiding van de ultrasone golven. Het handstuk wordt langzaam over het te behandelen oppervlak bewogen terwijl de behandelkop ultrasone golven afgeeft. U voelt dat de huid aangenaam warm wordt, maar verder is de behandeling pijnloos. Daarna volgt een machinale bindweefselmassage waardoor een lymfedrainage plaatsvindt om de afvoer van celvocht en andere afvalstoffen te stimuleren. Hierdoor zal de huid verstrakken.

Voordat er met de behandeling wordt begonnen wordt u eerst gewogen op een weegschaal met lichaamsanalyse. Middels deze weegschaal kunnen de volgende meetwaarden worden vastgesteld: het lichaamsgewicht, het vetpercentage, de spiermassa, de botmassa, het watergehalte, de body mass index (BMI) en het percentage orgaanvet. Tevens worden er (op verzoek) vóór aanvang van de therapie foto’s gemaakt van de te behandelen gebieden.
Tijdens een behandeling door middel van Ultrasound ligt u ontspannen op de behandelstoel terwijl de geluidsgolven uw vetcellen afbreken. U voelt niets en u kunt direct na de behandeling weer alles doen.

Voor een optimaal behandelresultaat moet het weefsel veel vocht bevatten. Het is daarom noodzakelijk dat u gedurende de behandelperiode minstens twee liter water per dag drinkt. Daarnaast is het belangrijk dat uw gewicht stabiel blijft en dat u dus niet in gewicht aankomt.
Om de afvoer van de vrijgekomen vetten te stimuleren is het raadzaam dat u binnen 36 uur na de behandeling minstens een halfuurtje beweegt en dat u het eten van koolhydraten zo veel mogelijk vermijdt. Hierdoor zal de lever optimaal in staat zijn om het vrijgekomen vet definitief af te breken.

Let op: de Ultrasoundbehandeling is geen afslankmethode en daarom niet geschikt voor mensen met veel overgewicht. Bij overgewicht is het daarom raadzaam eerst een afslankkuur te volgen.
De Ultrasoundbehandeling is dus niet bedoeld voor gewichtsafname, maar is gericht op het modelleren en verstevigen van het lichaam en het creëren van harmonische lichaamscontouren. Om het resultaat van een Ultrasoundbehandeling blijvend te laten zijn is een enigszins gedisciplineerde levensstijl ten aanzien van voeding, vochtinname en beweging noodzakelijk. Wij hebben ook de Cryolipolyse behandeling dat is plaatselijke vetvermindering.

Welke zones zijn behandelbaar?
De in de afbeelding donker ingekleurde zones vertonen bij veel mensen een verhoogd aantal vetcellen en komen daarom in aanmerking voor behandeling door middel van Ultrasound.
In lichaamsgebieden waar zich veel zenuwbanen, oppervlakkig klierweefsel en grote bloedvaten bevinden mag niet behandeld worden. De oksels, de knieholten, de genitaalzone (zowel bij mannen als vrouwen), de handen, de nek, het gezicht en de borst komen daarom niet in aanmerking voor Ultrasound. Overigens komt in deze gebieden over het algemeen weinig vetophoping voor.

Resultaten
De werking van Ultrasound is wetenschappelijk bewezen!

Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel en de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden zal de behandeling tussen de 6 en 10 maal wekelijks herhaald moeten worden. Het resultaat is na 3 behandelingen al zeer goed zichtbaar. De behandelingsduur is maximaal 60 minuten. Het vrijgekomen vet wordt niet (zoals bij liposuctie) rechtstreeks uit het lichaam weggezogen, maar zal via het lymfevaatstelsel op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Dit is hetzelfde systeem dat er bijvoorbeeld voor zorgt dat blauwe plekken verdwijnen.

Wat moet u zelf doen?
Het proces van Ultrasound kan alleen plaatsvinden in een ‘waterrijke’ omgeving. Het is daarom noodzakelijk om minstens twee liter water per dag te drinken. Om het behandeleffect te optimaliseren kunt u hiermee een week voor de eerste behandeling beginnen en dit volhouden tot minstens een week na de laatste behandeling. Er is alleen resultaat haalbaar als het weefsel veel vocht bevat!

Daarnaast is het belangrijk dat u gewicht stabiel blijft en dat u dus niet aankomt. Als het vetweefsel eenmaal verdwenen is zal het bij een stabiel lichaamsgewicht niet meer terugkeren. Bij ongezonde, te eenzijdige voeding, onvoldoende vochtinname en te weinig beweging zal het lichaam nieuwe vetcellen gaan aanmaken.
Een Lipo Ultrasound-behandeling kan gegeven worden voor:
• Vermindering van lokale vetophoping en cellulitis (sinaasappelhuid)
• Ondersteuning van de bloedsomloop met als gevolg een betere doorstroming van de huid en het onderhuidse vetweefsel.
• Stimulatie van weefselvorming
• Het modelleren van vetkussens
• Het verstevigen van lichaamsgedeelten

Voordelen van de Ultrasound behandeling:
• Overtollig vetweefsel wordt verwijderd zonder chirurgische ingreep met narcose

• Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid
• Ultrasound is een effectieve behandeling voor figuurcorrectie/contourverbetering

• Ongewenste vetkussentjes worden gemodelleerd
• De behandeling is absoluut pijnloos
• Er is geen herstelperiode nodig na de behandeling, waardoor dagelijkse werkzaamheden of andere activiteiten onmiddellijk hervat kunnen worden
• Bij een stabiel lichaamsgewicht is het behandelresultaat stabiel en is het niet nodig om ‘onderhoudsbeurten’ te ondergaan

Welke plaatsen kunnen behandeld worden?
Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote
hoeveelheden maar om kleine lokale vetophopingen. Hierbij kun je denken aan de volgende zones:

– de love handles
– buikrol boven de navel
– buikrol onder de navel
– randje onder de bh
– zadeltassen
– binnenkant dijen
– knieën
– achter- of bovenkant armen

Contra indicaties:
Contra-indicaties zijn onder andere obesitas (vetzucht), ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, zwangerschap, diabetes, metalen prothesen nabij het behandelgebied of stofwisselingsziekten.


Prijzen

Per zone inclusief lymfedrainage €125

per 2 zones incl.lymfedrainage €250

prijs per 3 zones incl. lymfedrainage € 375,00

* resultaten en ervaringen kunnen per persoon verschillenStel hieronder uw vraag