RF en microneedling Amsterdam

 

RF en microneedling

Wat is RF- microneedling?
Radio frequentie i.c.m. microneedling is een techniek waarbij we met elektromagnetische golven en kleine naaldjes gerichte warmtebeschadigingen in de huid creëren. Hiermee wordt de huid gestimuleerd om collageen te produceren en het bindweefsel te verstrakken, de fibroblasten gaan aan het werk en produceren meer elastine, de talgklieren worden tot rust gebracht en de huid gaat meer hyaluronzuur produceren.

Het verschil tussen RF en RF-microneedling?
Bij de klassieke behandeling worden de radio frequente golven van buitenaf in de huid gebracht, waardoor de golven soms niet diep genoeg komen. Bij de RF in combinatie met microneedling echter wel.  Hiermee worden de RF golven door middel van kleine naaldjes tot juiste diepte in de huid gebracht.

De voordelen van RF-microneedling?
De RF – microneedling behandeling is een wetenschappelijk erkende en veilige techniek voor huidverjonging.
De behandeling is niet heel pijnlijk en geneest bovendien kort.

De behandeling is geschikt voor mensen met lijntjes, rimpels, verlies van stevigheid, kraaienpootjes, acne, acne littekens, pigmentvlekken, grove poriën, striemen, rokershuid en zonbeschadigde huid.
Deze behandeling is geschikt voor zowel gelaat als lichaam.

Na de behandeling
Na de behandeling kan de huid wat rood en/of gezwollen zijn, dit trekt vanzelf weer weg. U kunt gewoon doorgaan met uw dagelijkse handelingen. Minerale make-up mag ten alle tijden na de behandeling gebruikt worden.
Wel raden we u aan om een zonnebrand met hoge UV-factor te gebruiken om klachten te voorkomen.

Prijzen
RF en microneedeling gelaat €250,-
RF en microneedeling gelaat en hals €325,-
RF en microneedeling hals decolleté €325,-
RF en microneedeling gelaat, hals en decolleté €425,-Stel hieronder uw vraag