Microdermabrasie Amsterdam

Microdermabrasie-beh. 30 min. €69,50 Heb je een vermoeide en matte huid? Wil je minder rimpels? Dan is een microdermabrasie-behandeling van Beauty Clinic Lotus in Amsterdam de perfecte oplossing. Voor meer gedetailleerde info, kijk onder Microdermabrasie.

De behandeling
Een microdermabrasie-behandeling is een verbeterende behandeling om de huid een oppepper te geven. Microdermabrasie-behandelingen zijn zeer effectief en geheel pijnloos. De behandeling maakt de huid niet alleen gladder en zachter, maar helpt ook acne, fijne rimpels, mee-eters, ondiepe littekens, huidverkleuringen en vergrote poriën te verminderen. De microdermabrasie-behandeling kan goed als basisbehandeling of in combinatie met een zuurstofbehandeling, mesotherapie of microhealen. Voor meer info kijk verder onder huidverbeteringen op onze site.

Werkwijze
Voorafgaand aan een microdermabrasie-behandeling vindt een gratis intakegesprek plaats. De huidtherapeut kan zo je huid goed beoordelen en een behandelplan adviseren. De behandeling met microdermabrasie wordt uitvoerig uitgelegd. Ook worden de mogelijkheden van vergoedingen besproken en worden alle vragen die je hebt beantwoord.

Voor een gratis intake over onze microdermabrasie-behandelingen in Amsterdam kunt u het contactformulier invullen. Of bel 020-7732335.

Zie ‘acties’ voor de aanbiedingenStel hieronder uw vraag