Laserontharing Amsterdam

25 % korting op alle laser ontharings behandelingen.

Heb je genoeg van jouw ongewenste haargroei? Nu 25 % korting op laser-ontharen.Laat je dan definitief ontharen door middel van diode laser of Elos. Wij kunnen alle lichaamsdelen definitief ontharen met de lasertechniek, zowel bij vrouwen als bij mannen.

 

Beauty Clinic Lotus in Amsterdam biedt 2 laser-ontharingsbehandelingen:

  • Diode Laser. Pijnloze ontharing en geschikt voor alle huidtypen
  • Elos Techniek. Pijnloze laserontharing en uitzonderlijk veilig

Voor meer specifieke informatie over de definitief ontharingsbehandelingen, kijk verder onder definitief ontharen op onze site.
NU 25 % introductie KORTING OP OKSELS, BIKINI EN RUG ect. D.M.V. DIODE LASER OF ELOS Zie prijslijst

Onze werkwijze
Voorafgaand aan een laser-ontharingsbehandeling vindt een gratis intakegesprek plaats. De huidtherapeut kan zo je huid en je haren goed beoordelen en een behandelplan adviseren. De diverse laser-ontharingsbehandelingen worden uitgelegd en er wordt eventueel een test met het apparaat op je onderarm gedaan. Ook worden de mogelijkheden van vergoedingen besproken en alle vragen die je hebt worden beantwoord. Na afloop van het intakegesprek kunt u een afspraak maken voor de eerste behandeling.

Voor een gratis intake over onze laser-ontharingsbehandelingen bij Beauty Clinic Lotus in Amsterdam kunt u het onderstaande formulier invullen of u kunt bellen via tel. 020-7732335. Vraag naar onze aanbiedingen!