Pigmentvlekken verwijderen Amsterdam

Heeft u last van pigmentvlekken en wilt u deze laten verwijderen? Beauty Clinic Lotus in Amsterdam is gespecialiseerd in pigmentvlek-behandeling. Pigmentvlekken worden door veel mensen als storend ervaren, maar gelukkig zijn deze tegenwoordig goed te behandelen. Met de IPL-methode of met de Apilus kunnen veel vormen van pigmentvlekken zeer effectief en veilig behandeld worden. Voor gedetailleerde info kijk verder onder huidverjonging op onze site.

Onze werkwijze
Voorafgaand aan onze pigmentvlek-behandeling vindt een gratis huidanalyse plaats. De huidtherapeut kan zo je huid goed beoordelen en een behandelplan adviseren. De pigmentvlek-behandeling wordt uitgelegd en de mogelijkheden worden besproken. Tijdens het intakegesprek kan een afspraak gemaakt worden voor een eerste behandeling en worden al je vragen beantwoord. Ook adviseren we je hoe je je huid het beste thuis kunt verzorgen. Het behandelde pigment zal na ongeveer een week in de vorm van een korstje afvallen of gaan schilferen. Hierna zal het pigment verminderd of verdwenen zijn.
Gelieve 4 weken voor de behandeling uw huid niet bloot te stellen aan zonlicht of de zonnebank. Ook gebruik van zelfbruiningscrème wordt afgeraden.

Heb je vragen of wil je een gratis intake? Vul dan het contactformulier in.
Of bel 020-7732335.Stel hieronder uw vraag