waxen/harsen Amsterdam

Ben je de overtallige haargroei zat en wil je er tijdelijk vanaf? Neem dan een wax behandeling bij Beauty Clinic Lotus in Amsterdam. Deze vorm van ontharen is voor bijna iedereen geschikt. Voor meer gedetailleerde info, kijk onder Harsen

De harsbehandeling
Alle plekken op je lichaam kunnen gewax/geharst worden, behalve het haar op je hoofd. Denk aan rug, benen, bikinilijn, bovenlip, wenkbrauwen, etc. De wax/harsbehandeling is qua pijn te vergelijken met een pleister die je eraf haalt. Niet fijn, maar wel goed te doen. Een wax/harsbehandeling is ook een zeer goede methode voor het verwijderen van dode huidcellen. Een wax/ harsbehandeling verhoogt de bloedcirculatie en daarmee de afvoer van afvalstoffen. Het duurt gemiddeld 3-8 weken tot de haren weer terug gegroeid zijn. Deze haren zijn zacht.

Werkwijze
Voorafgaand aan een wax/harsbehandeling bij Beauty Clinic Lotus in Amsterdam vindt een gratis intake plaats met een van onze huidspecialisten. De wax/harsbehandeling wordt uitgelegd. Tijdens het intakegesprek worden al je vragen beantwoord. Ook adviseren we je hoe je je huid het beste na de wax/harsbehandeling kunt verzorgen.

bel nu voor een afspraak voor vandaag is mogelijk. 020 7732335/0619004223 

Voor een hars- of waxbehandeling in Amsterdam ga je naar Beauty Clinic Lotus

 

Voor een gratis intake wax/harsbehandeling in Amsterdam kunt u het contactformulier invullen. Of bel 020-7732335. Vraag naar onze aanbiedingen!

 



Stel hieronder uw vraag